Bel voor advies 0224-745650 Mail info@gouwenbergcs.nl

Nog geen producten toegevoegd.

Hoe werk het?

In 3 stappen een container huren

Een container huren is heel eenvoudig. In 3 stappen kiest u de inhoudsmaat, het afvalsoort wat u wilt afvoeren en rondt u de bestelling af door uw gegevens in te vullen. De afvalcontainer kan vaak al de volgende werkdag worden geplaatst zodat uw klus direct kan beginnen. Is de container vol? Dan voeren wij de container zo snel mogelijk af of we wisselen de container om voor een lege container als de klus nog niet
gereed is.

1. Container kiezen

Wanneer u een keuze maakt voor de inhoudsmaat van de container dient u een inschatting te maken van de hoeveelheid afval dat vrijkomt. Maakt u het afval klein of wordt het keukenblok bijvoorbeeld in zijn geheel in de container gegooid? Door efficiënt te stapelen kunt u meer afval kwijt. Hulp nodig bij het bepalen van het juiste formaat? U kunt ons telefonisch en per e-mail om hulp vragen.Twijfelt u ? Kies dan voor de grotere variant. Het is voordeliger om een grotere container huren dan dat u achteraf nog een tweede container nodig heeft. Afhankelijk van het afvalsoort verhuren wij 10m3 containers, 6m3 containers en 3m3 containers.

2. Afvalsoort kiezen

Er zijn verschillende afvalsoorten waarvoor u een container kunt huren. Dit heeft te maken met de verwerking en recycling van het afval. Ons doel is natuurlijk om dit zo goed mogelijk te doen zodat zoveel mogelijk grondstoffen behouden blijven voor recycling. Grofvuil, bouw- en sloopafval of een puincontainer nodig? Bekijk de verschillende afvalsoorten en wat wél en niet in de afvalcontainer mag.

3. Bestelling afronden

Plaats de container in het winkelmandje en rond de bestelling af. Via onze webshop rekent u eenvoudig en veilig af met iDeal.  Alle persoonsgegevens worden middels een SSL verbinding versleuteld en verwerkt zodat u veilig kunt betalen.

Klanten aan het woord

Top