Bel voor advies 0224-745650 Mail info@gouwenwbergcs.nl

Nog geen producten toegevoegd.

Hoe werk het?

In 3 stappen een container huren

Een container huren is heel eenvoudig. In 3 stappen kies je een inhoudsmaat, afvalsoort en rond je de bestelling af door jouw gegevens in te vullen. De afvalcontainer wordt meestal de volgende werkdag al geplaatst, zodat jouw klus direct beginnen. Is de container vol? Dan voeren wij de container zo snel mogelijk af, of we wisselen deze voor een nieuwe afvalcontainer als de klus nog niet gereed is.

1. Container kiezen

Wanneer je een keuze maakt voor de inhoudsmaat van de container moet je een inschatting maken van de hoeveelheid afval dat vrijkomt. Maak je het afval klein of wordt het keukenblok bijvoorbeeld in zijn geheel in de container gegooid? Door efficiënt te stapelen kun je meer afval kwijt.?Hulp nodig bij het bepalen van het juiste formaat? U kunt ons telefonisch en per e-mail om hulp vragen.?Twijfel je? Kies dan voor de grotere. Je kunt namelijk beter een grotere container huren, dan dat je achteraf een tweede container moet bestellen. Afhankelijk van de afvalsoort zijn er 10 kuub containers, 6 kuub containers en 3 kuub containers beschikbaar.

2. Afvalsoort kiezen

Er zijn verschillende afvalsoorten waarvoor je een container kunt huren. Dit heeft te maken met de verwerking en recycling van het afval. Ons doel is natuurlijk om dit zo goed mogelijk te doen zodat zoveel mogelijk grondstoffen blijven behouden voor recycling.?Grofvuil, bouw- en sloopafval of puincontainer? Bekijk de verschillende afvalsoorten en wat wél en wat er niet in de afvalcontainer mag.

3. Bestelling afronden

Plaats de container in je winkelmandje en rond de bestelling af. Via onze webshop reken je eenvoudig en veilig af met iDeal of achteraf. Alle persoonsgegevens worden middels een SSL verbinding versleuteld verwerkt, zodat je veilig kunt betalen.

Klanten aan het woord

Top